Choa Kok Sui 

Az emberiség tudata ősi időktől fogva kódolt üzeneteket rejt. Ritkán születik olyan nagy tudású és képességű Mester, aki képes ezeket az évezredes tudásokat felszínre hozni.

Choa Kok Sui Mester azon kivételes Mesterek egyike, aki képes volt egy ilyen tudást „előhívni”, és egyben érthetővé, megtanulhatóvá tenni a XXI. század törekvő emberei számára.

A kínai származású spirituális gyógyító, és tanító több mint 20 évet töltött azzal, hogy - orvosok, gyógyítók és tisztánlátók segítségével - tökéletesítse a ma „Prána Gyógyítás” néven ismert ősi módszer művészetét és technikáit.

Páratlan szellemi tanításait 20 sikeres könyvben tárta elénk. Ezekben a természet törvényein keresztül mutatja be az energiatest természetét, az energiák működését, gyakorlati tanácsokkal lát el minket, hogy teljesebb életet élhessünk egészségben és boldogságban.

Choa Mester legfőbb vágya, hogy személyes példájával és tudásával járuljon hozzá az emberiség fejlődéséhez. Üzletemberként bebizonyította: hogyan érhetünk el spirituális emelkedettséget úgy, hogy közben anyagi biztonságot és jólétet teremtünk önmagunknak és családunknak. Elkötelezett és nagylelkű humanitáriusként életét az önzetlen segítségnyújtásnak, és a szenvedők megsegítésének is szentelte