ENERGIA ISKOLA

Finomenergia érzékelő tanfolyam


Az életenergia mindent és mindenkit áthat, és körülvesz… Testünk egészséges működéséhezvagy a gyógyulásunkhoz is energiára van szükség. De energiája van a döntéseinknek, érzelmeinknek, gondolatainknak…

 

Az energia érzékelés képességével valamennyien rendelkezünk és kezünk megfelelő érzékenyítésével az élet számtalan területén hasznosíthatjuk. E tudás segítségével könnyebbé, sikeresebbé teheted az életedet, gyorsíthatod spirituális fejlődésedet és  tisztánérző képességeket fejleszthetsz ki magadban.

 

A tanfolyam elméleti és sok-sok gyakorlati témájából:

- Az energia érzékelés különböző lehetőségei.

- Testünk energiaszintjét növelő technikák.

- Érezd meg a különböző tárgyak és termékek energiáját: élelmiszerek, gyógynövények, vitaminok, gyógyszerek energiája és az energiatestünkre gyakorolt hatásuk.

- Az energiaérzékelés hasznosítása vásárlás során.

- Üzleti döntések, befektetések kiértékelése.

- Spirituális energiák használata.

- Könyvek, újságok, médiában közölt hírek és állítások hitelességének vizsgálata.

- Hogyan igazodjunk el a spirituális tanítók és tanításaik között: Nagy Lelkek, Mesterek energiájának érzékelése.

Részvételi feltétel: Minden érdeklődőt szeretettel várunk, a tanfolyam szabadon látogatható. Javasolt alsó korhatár: 15-16 év.

Tandíj: 12.000 Ft

Tanfolyami helyszínek és időpontok:

BUDAPEST : 2018. június 3.

( Az 1 napos tanfolyamok a helyszíntől és dátumtól függően eltérő időpontokban kezdődhetnek, így kérjük, hogy erről a jelentkezés alkalmával érdeklődjön. )

Jelentkezés módja: E-mailban vagy telefonon és 5000 Ft előleg befizetésével lehet, legkésőbb a tanfolyam előtt 5 nappal.

 Diósiné A. Zita és Diósi Szilárd oktatók

pranatanar@gmail.com,  T: 0670.331.2806. és 0630.199.2534

Az finomenergia érzékelési ismeretek kiválóan hasznosíthatók pránanadi, reiki, kapcsolatteremtő gyógyítás, szellemgyógyászat és más energetikai tanfolyamokat végzett tanítványok számára is.